DOLAR 32,3434 0.24%
EURO 35,1092 -0.15%
ALTIN 2.308,331,37
BITCOIN 22884013,40%
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Enerjisa Enerji ve Teknosa LED Aydınlatma dönüşümünü başlattı

Enerjisa Enerji ve Teknosa LED Aydınlatma dönüşümünü başlattı

ABONE OL
Kasım 22, 2021 20:10
Enerjisa Enerji ve Teknosa LED Aydınlatma dönüşümünü başlattı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İşimin Enerjisi çatısı altında verimlilik ve tasarruf odaklı ürünlerle yenilenebilir enerji kullanımını artıran çözümler geliştiren Enerjisa Enerji ile Türkiye teknoloji perakendeciliğinin ve e-ticaretin öncü markası Teknosa, enerji verimli aydınlatma dönüşümünü başlatıyor. İş birliği kapsamında ilk olarak İstanbul Canpark AVM’ deki Teknosa mağazasında LED dönüşüm uygulaması devreye alınırken, 2022 yılında 20 mağazada daha hayata geçirilmesi planlanıyor.

 

Yüzde 20’si halka açık olan ve ana sermayedarları Sabancı Holding ve E.ON SE olan, Türkiye’nin lider elektrik dağıtım ve perakende satış şirketi Enerjisa Enerji ile Türkiye teknoloji perakendeciliğinin ve e-ticaretin öncü markası Teknosa, çevreye saygılı bir yaklaşımla önemli bir iş birliğine imza attı. İşimin Enerjisi çatısı altında sunduğu doğa dostu ürünlerle müşterilerinin enerji tüketiminde tasarruf sağlayarak yenilenebilir enerji kullanımını artıran yenilikçi çözümler sunan Enerjisa Enerji’nin LED dönüşüm uygulaması, Türkiye’nin en yaygın teknoloji perakendecisi Teknosa’nın mağazalarında hayata geçiriliyor. İş birliği kapsamında ilk olarak İstanbul Canpark AVM’deki Teknosa mağazasında LED dönüşüm uygulaması devreye alındı. 2022 yılında 20 Teknosa mağazasında 2.500 adet armatürün LED dönüşümünün tamamlanması hedefleniyor. Uygulama ile enerji tasarrufunun yanı sıra ortamın aydınlık düzeyi ile hem çalışanların hem de müşterilerin konforu artırılıyor.

Yenilikçi ve çevre odaklı projelerle ülkemizin geleceğine katkı sağlamayı öncelik edindik

Teknosa ile hayata geçirdikleri projenin oldukça değerli olduğuna değinen Enerjisa Enerji A.Ş. CEO’su Murat Pınar; “İşimin Enerjisi çatısı altında yenilikçi ürünlerle hayata geçirdiğimiz tüm projelerde enerji verimliliği, tasarruf, karbon salımının azaltılması ve sürdürülebilirlik kavramlarını kendimize rehber edindik. Bu görüşle hareket ederek daha yeşil bir dünya için ülkemizin ve enerji sektörünün geleceğine katkı sağlamayı hedefliyoruz. Bunu yaparken müşterilerimizin farklı ihtiyaçlarına göre hizmetlerimizi de dizayn ediyor ve geliştiriyoruz. Yenilikçi ürünlerimizle müşterilerimizin yatırım maliyetini hafifleterek, enerji verimliliği yatırımlarından da tasarruf etmelerine olanak sağlıyoruz. Teknosa ile başlattığımız ve 5 yıllık süreçte daha da yaygınlaştırmayı planladığımız LED aydınlatma dönüşümü ile Teknosa’nın enerji verimliliği ve tasarrufu konusunda hedeflerine katkı sağlamayı amaçlıyoruz.

İşimin Enerjisi kapsamında sunulan çözümlerimiz sanayi, kamu ve iştirakleri, turizm ve sağlık sektörleri gibi birçok alanda faaliyet gösteren kurum ve kuruluşların hayatını kolaylaştırmaya odaklanıyor ve en önemlisi sorumlu tüketimle daha yeşil bir dünya hayal ediyoruz” dedi.

 

Müşteri deneyimini sürekli iyileştirirken, çevre duyarlılığını odağımıza alıyoruz

Teknosa CEO’su Sitare Sezgin de sürdürülebilirlik konusunda Sabancı Topluluğu’nun öncü ve örnek olma misyonuna uygun olarak sektörde öncü adımlar attıklarını belirterek, şunları söyledi:

“Yaptığımız işin ekonomiye değer katması, topluma, paydaşlarımıza fayda sunması ve çevreye duyarlı olması ana kriterlerimiz. Türkiye’nin en yaygın mağaza ağına sahip teknoloji perakende şirketiyiz. 2020 yılında mağazalarımızda otomasyona geçerek, çevre dostu aydınlatma çözümlerini tercih ederek, 2300’den fazla hanenin yıllık tüketimi kadar enerji tasarrufu sağlamaya başlamıştık. Enerjisa Enerji ile hayata geçirdiğimiz iş birliği sayesinde enerji verimliliği ve tasarrufu konusundaki hedeflerimizi büyütüyoruz. Sürdürülebilirlik alanında attığımız adımları müşteri deneyiminin de önemli bir parçası olarak görüyoruz. Dijital kanallarımızla birlikte, Türkiye’nin dört bir yanındaki mağazalarımızda müşteri deneyimini sürekli iyileştirirken, çevre duyarlılığını odağımıza alıyoruz. Mağazalarımızda hayata geçirilen LED dönüşümü ile enerji tasarrufunun yanı sıra müşterilerimize daha aydınlık bir alışveriş ortamı sağlamış olacağız. Önümüzdeki dönemde ekosistemimizi ve tüketicilerimizi sürece katarak sürdürülebilirlik adımlarımızı güçlendireceğiz. Enerjisa ile iş birliğimiz de uzun soluklu şekilde çeşitlenerek devam edecek.”

 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

Haber Merkezi