DOLAR 32,3909 0.17%
EURO 35,2595 0.08%
ALTIN 2.324,950,26
BITCOIN 22991562,70%
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Emniyet Müdürü Ulucan’dan Başkan Böcek’e veda ziyareti

Emniyet Müdürü Ulucan’dan Başkan Böcek’e veda ziyareti

ABONE OL
Ağustos 16, 2022 14:50
Emniyet Müdürü Ulucan’dan Başkan Böcek’e veda ziyareti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İçişleri Bakanlığı Genelgesi ile Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü’ne atanan Antalya Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan veda ziyaretlerine başladı. Ulucan, bu kapsamda Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’i ziyaret etti. 

 

2018 yılından bu yana Antalya Emniyet Müdürlüğü görevini yürüten Mehmet Murat Ulucan, Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü görevine atanması nedeniyle Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e veda ziyaretinde bulundu. Başkan Böcek, Ulucan’ın kentte önemli çalışmalara imza attığını belirterek yeni görevinde başarılar diledi. Ulucan da görev süresi boyunca Başkan Böcek ile uyumlu bir çalışma içerisinde olduklarını belirterek, çalışmalara verdiği destek için teşekkür etti. Ulucan’a ziyaretin anısına Antalya’nın simgelerinden oluşan bir rölyef hediye eden Başkan Böcek, daha sonra Ulucan’ı aracına kadar uğurlayarak veda etti.  

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

Haber Merkezi