DOLAR 32,3890 0.21%
EURO 35,0619 -0.09%
ALTIN 2.325,080,26
BITCOIN %
İstanbul
17°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

  • Bizden Haber
  • Spor
  • Demir Grup Sivasspor ve HangiKredi Ümraniyespor Maçı Canlı izle

Demir Grup Sivasspor ve HangiKredi Ümraniyespor Maçı Canlı izle

ABONE OL
Kasım 8, 2022 07:51
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Spor Toto Süper Lig heyecanı 14. haftasında hız kesmeden devam ediyor. Bu hafta oynanacak maçlarda Demir Grup Sivasspor ile HangiKredi Ümraniyespor karşı karşıya gelecek. Takımların taraftarları ve tüm futbolsever izleyiciler için oldukça önemli bir karşılaşma olan bu maç yine nefes kesecek. 13. haftanın sonunda puan sıralamasına bakılığında yakın puanlamaya sahip olan iki takım da galibiyet için mücadele edecek. Maçın kazananı hanesine ekleyecek puan ile bir üst sıralamaya çıkma şansı bulabilecek. Süper Lig heyecanı devam ederken Demir Grup Sivasspor ile HangiKredi Ümraniyespor karşılaşmasını canlı izlemek için mycbet.com adresine girebilirsiniz. Kesintisiz maç heyecanını stadyumdaki izleyiciler ile birlikte eş zamanlı yaşayabilirsiniz.

Demir Grup Sivasspor ve HangiKredi Ümraniyespor Maçı Nerede ve Kaçta Oynanıyor?

Demir Grup sivasspor ile HangiKRedi Ümraniyespor arasında gerçekleşecek maçın saati öğlen 14:30 olacağı belirtildi. Son iki maçta bir yenilgi, bir beraberlik elde eden Ümraniyespor Lig sıralamasında 19.sırada yer alırken son iki maçında da galibiyet ile sahadan ayrılan sivasspor 17.sırada yer alıyor. Her iki takım için de önemli bir karşılaşma olurken kazanacak takım önemli bir puan elde edecektir. Kazanmak için kıyasıya bir azim gösterecek olan takımlardan hangisinin avantajlı olduğunu söylemek oldukça güçtür. Taraftarların desteği ve oyuncuların gayreti sayesinde zorlu bir mücadelenin sergileneceğini söylenebilir. Sivas 4 Eylül Stadyumu’nda gerçekleşecek olan müsabakayı canlı olarak izleyebilirsiniz. Her iki takımında üstün bir performans göstereceği bu maç ve tüm lig maçlarını reklamsız, kesintisiz ve yüksek kaliteli izleyerek maç heyecanını sonuna kadar yaşayabilirsiniz. mycbet.com/bedava-bonus-veren-siteler özelliği sayesinde tüm maçları stadyumda gibi izleyerek maçın her anına şahit olabilirsiniz.

Demir Grup Sivasspor – HangiKredi Ümraniyespor Maçı Canlı Nerede İzlenir?

Demir Grup Sivasspor ve HangiKredi Ümraniyespor maçını canlı bir şekilde izlemeniz mümkün.
businessinbudget.com/bedava-bonus-veren-siteler seçeneği ile donma yaşanmadan HD kalitesinde kesintisiz maç deneyiminin tadını çıkarabilirsiniz. Üstelik canlı canlı tüm stad ile aynı anda takımınızı destekleyebilirsiniz. Dilerseniz aileniz dilerseniz arkadaşlarınız ile futbol keyfini sonuna kadar yaşamak tek tıkla mümkün.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

Haber Merkezi