DOLAR 32,3695 0.15%
EURO 35,3347 0.12%
ALTIN 2.322,640,16
BITCOIN %
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

DeFacto, Türkiye’nin İlk Android POS Uygulamasını Geliştirdi

DeFacto, Türkiye’nin İlk Android POS Uygulamasını Geliştirdi

ABONE OL
Ağustos 16, 2022 11:10
DeFacto, Türkiye’nin İlk Android POS Uygulamasını Geliştirdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

DeFacto, DFPOS ile Mağaza Deneyimini Zenginleştirmeye Devam Ediyor 

 

DeFacto, kullandığı teknolojiler ile moda tutkunlarının hayatını kolaylaştırmaya ve sektörüne yenilik katmaya devam ediyor.   DeFacto’nun Türkiye’de moda ve perakende dünyasında bir ilk olma özelliğine sahip mobil ödeme uygulaması DFPOS, mağazalarda ödeme kuyruklarının önüne geçerek modaseverlerin alışveriş yolculuğunu kesintisiz ve daha da keyifli hale getiriyor. 

 

Global moda markası DeFacto, teknoloji alanında sunduğu yeniliklerle modayı çok kanallı ve fijital bir dünya içerisinde modaseverlerle buluşturmaya devam ediyor. Mağazaların her noktasında ödeme yapma imkanı sunarak kasa önünde kuyrukların oluşmasını engelleyen DFPOS uygulamasını geliştiren DeFacto, müşterilerinin alışveriş yolculuğunu kesintisiz hale getiriyor. 

 

Türkiye’de perakende sektöründe hayata geçirilmiş ilk “Android POS” projesi olan DFPOS, sağladığı mobilite ile mağazanın her noktasında omni-channel destekli ödeme ve iade işlemlerinin yapılmasını mümkün kılarak müşterilerin alışveriş deneyimlerini kolaylaştırıyor. Tüm işlemlerden sonra aynı cihaz üzerinden işlemlere ait çıktılar kasada olduğu gibi alınabiliyor ve satışa ait bilgiler müşterilerin cep telefonuna SMS olarak iletilebiliyor.

 

Teknoloji ile moda dünyasını avantajlı hale getiriyor 

DeFacto, DFPOS uygulamasını, yeni sadakat programı DeFacto Gift Club’a da entegre ederek, modaseverler için alışverişi daha avantajlı bir hale getirdi. Böylece DeFacto Gift Club üyeleri, her alışverişlerinde ekstra puan kazanabiliyor ve alışverişleri sırasında, geçmiş alışverişlerinden de kazanmış oldukları puanlarını kullanabiliyor.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

Haber Merkezi