DOLAR 32,3324 0.24%
EURO 35,0688 -0.18%
ALTIN 2.284,680,33
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin yine ilk üçte, şeref kürsüsünde
  • Bizden Haber
  • Gündem
  • Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin yine ilk üçte, şeref kürsüsünde

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin yine ilk üçte, şeref kürsüsünde

ABONE OL
Ağustos 14, 2022 10:50
Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin yine ilk üçte, şeref kürsüsünde
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, yine şeref kürsüsünde yer aldı ve ilk üç sırada yerini aldı.

 

PİAR Araştırma'nın "Türkiye'nin En Başarılı İlçe Belediyeleri 2022" anket sonuçları açıklandı. Sonuçlara göre Başkan Soner Çetin, yüzde 62,3 halk desteği ile üçüncü sırada yer aldı.

 

PİAR Araştırma tarafından 5 Temmuz – 1 Ağustos tarihleri arasında 30 Büyükşehir ve merkez ilçelerinde yapılan anket çalışması yüz yüze, telefon ve SMS link yönlendirme yöntemleri kullanılarak 94.510 katılımcı ile yapıldı.

 

Yapılan araştırmada liderlik koltuğunu yüzde 70,1 memnuniyet oranı ile İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet aldı. Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok yüzde 67,3 oy oranı ile ikinci olurken, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin yüzde 62,3 ile üçüncü sırada yer aldı.

 

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin daha önce yapılan çok sayıda kamuoyu araştırmasında hep ilk üçte kendine yer bulmuştu. Çeşitli araştırma şirketleri tarafından yapılan 15 anketin 9'unda ilk sırayı kimseye bırakmayan Soner Çetin, 3 ankette ikinci, 3 ankette de üçüncü olarak sürekli şeref kürsüsünde yer almıştı.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

Haber Merkezi