DOLAR 32,5030 0.26%
EURO 34,5967 0.27%
ALTIN 2.478,93-0,16
BITCOIN 2038240-5,12%
İstanbul
22°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Çamyuva Kapalı Pazar Yerinin Temeli Atıldı

Çamyuva Kapalı Pazar Yerinin Temeli Atıldı

ABONE OL
Ağustos 11, 2022 13:10
Çamyuva Kapalı Pazar Yerinin Temeli Atıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Çamyuva kapalı pazar yerinin temel atma töreni gerçekleştirildi.
 
Çamyuva Mahallesinde yapılan temel atma törenine, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Başkan Yardımcıları Emin Gül ile Baki Yalın, meclis üyeleri Mustafa Tıraş, Ferhan Fidan, belediye birim müdürleri, belediye Çamyuva mahalle sorumlusu Özgür Şahin, belediye Tekirova mahalle sorumlusu Adem Barış, Çamyuva Mahalle Muhtarı Rıdvan Vicir, Kiriş Mahalle Muhtarı Faiz Çetin, yüklenici firma sahibi Tuncer Değer ve davetliler katıldı.
 
Temel atma töreni, kurban kesimi ve duaların okunmasıyla başladı. Dualardan sonra kapalı pazar yerinin temeli atıldı.
 
Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, teme atma töreninde yaptığı açıklamasında, Kemer’e bir kapalı pazar yeri daha kazandırmaktan dolayı mutlu olduklarını söyledi.
 
Pazar yerinde çalışmaların çok hızlı ilerlediğini ifade eden Belediye Başkanı Topaloğlu, “Kuzdere ve Arslanbucak mahallelerimizden sonra Çamyuvamıza da kapalı pazar yerini yapıyoruz. 2 bin 262 metrekarelik bir alanda 5 tane sabit dükkanı olacak. Buradaki pazarımızda 116 pazarcı kapasiteli. Çok güzel bir pazar yeri olacak. Hizmetlerimize ara vermeden devam edeceğiz. Çamyuvamıza hayırlı olsun.” diye konuştu.
 
Mahalle Muhtarı Rıdvan Vicir ise Çamyuva Mahallesi’ne kapalı pazar yeri yapılmasında emeği geçen Başkan Topaloğlu’na teşekkür ettiğini dile getirdi.
 
Akkent İnş. Ltd. Şti Sahibi Tuncer Değer de Kemer’e güzel bir hizmet kazandıracakları için mutlu olduklarını ifade ederek, yapım süresinden iki ay önce inşaatı bitirmeyi hedeflediklerini kaydetti.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

Haber Merkezi