DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 2080088-1,26%
İstanbul
12°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Başkan Türkyılmaz’dan Buski’ye Tirilye Çağrısı

Başkan Türkyılmaz’dan Buski’ye Tirilye Çağrısı

ABONE OL
Ağustos 18, 2022 12:24
Başkan Türkyılmaz’dan Buski’ye Tirilye Çağrısı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden BUSKİ’nin Tirilye’de gerçekleştirdiği altyapı ve kazı çalışmalarının ardından sorumluluğunda olan asfaltlama işini yapmamasına tepki gösterdi. Tirilye mahallesinin Çamlı Kahve mevkiinde BUSKİ’nin su hattı için kazdığı yolların aylardır kapatılmayı beklediğini dile getiren Başkan Türkyılmaz, “Tirilye sokakları, Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden BUSKİ’nin alt yapı çalışması nedeniyle kazıldı.

 

Ancak yollar eski haline getirilmeden öylece bırakıldı. Halkımız aylardır yolların düzeltilmesini bekliyor. Maalesef burada halk cezalandırılıyor” diye konuştu. Mudanya Belediyesi’nin bütçesinin önemli bir bölümünün asfalt çalışmalarına aktarıldığını hatırlatan Başkan Türkyılmaz, bozulan yolların Mudanya Belediyesi tarafından yenilendiğini belirterek, “BUSKİ’nin kazdığı yolları eski haline getirmesini, Bursa Büyükşehir Belediyesi’ni de ilçemizdeki görevlerini yapmaya davet ediyorum” diye konuştu.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

Haber Merkezi