DOLAR 32,3392 0.22%
EURO 35,1035 -0.15%
ALTIN 2.306,551,29
BITCOIN %
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Başkan Sandal, “Bayraklı’yı birlikte dönüştüreceğiz”

Başkan Sandal, “Bayraklı’yı birlikte dönüştüreceğiz”

ABONE OL
Kasım 16, 2022 22:11
Başkan Sandal, “Bayraklı’yı birlikte dönüştüreceğiz”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Mahalle gezilerini sürdüren Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, Fuat Edip Baksı’da esnaf ve vatandaşlarla buluştu. Revizyon imar planları tamamlanan bölgede kentsel dönüşüm çalışmalarını anlatan Başkan Sandal “Biz Bayraklı Belediyesi olarak her zaman ihtiyaç sahiplerinin yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Elimizi değil, gövdemizi taşın altına koyduk. Türkiye’ye örnek bir dönüşüm gerçekleştireceğiz” dedi.

 

TÜRKİYE’YE ÖRNEK BİR DÖNÜŞÜM GERÇEKLEŞECEK

Fuat Edip Baksı’daki mahalle turuna, Başkan Sandal’ın yanı sıra CHP İlçe Başkanı Didem Gültekin, ilçe yöneticileri, Muhtar Nejdat Süvarioğlu ve belediye bürokratları da katıldı. Muhtarlık ziyaretinin ardından esnaf ve vatandaş ziyaretleri yapıldı. Mahallenin eksiklerini tek tek not alan Başkan Sandal, anında çözüm için bürokratlarına talimat verdi. Revizyon imar planları tamamlanan mahallenin kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında da vatandaşları bilgilendiren Başkan Sandal, Türkiye’ye örnek bir dönüşümü yakın zamanda hayata geçireceklerinin müjdesini verdi.

 

“TEK BİR TUĞLANIZI BİLE SATMAYIN”

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal “Biz Bayraklı Belediyesi olarak her zaman ihtiyaç sahiplerinin yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Kentsel dönüşüm bölgesinde kalan Fuat Edip Baksı Mahallesi, dönüşümle birlikte modern yapı stoğu ve sosyal donatı alanları ile İzmir’in yeni cazibe merkezi olacak. Kooperatifleşme modeli ile İzmir Büyükşehir ve Bayraklı belediyelerinin garantörlüğünde, halkın tek söz sahibi olacağı bu dönüşümü birlikte hayata geçireceğiz. Elimizi değil, gövdemizi bu işin başarısın için taşın altına koyduk. Tek bir tuğlanızı bile satmayın! Emsal artışı bakımından İzmir’in en yüksek oranını yakaladık ve bu fırsatı iyi değerlendirmeliyiz. Bayraklı’yı ve Bayraklılıları seviyoruz. El birliği ile bu işin üstesinden geleceğiz” dedi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

Haber Merkezi