DOLAR 32,3417 0.24%
EURO 35,1656 0%
ALTIN 2.303,181,14
BITCOIN 22896112,89%
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Başkan Ramazan Şimşek ve Eşi Öğretmenleri yemekte ağırladı

Başkan Ramazan Şimşek ve Eşi Öğretmenleri yemekte ağırladı

ABONE OL
Kasım 25, 2021 13:30
Başkan Ramazan Şimşek ve Eşi Öğretmenleri yemekte ağırladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek ve eşi Yeşim Şimşek düzenlenen akşam yemeğinde Gölbaşı öğretmenleri ile bir araya geldi.

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek ve eşi Yeşim Şimşek ev sahipliğinde 24 Kasım Öğretmenler Günü sebebiyle düzenlenen yemekte Gölbaşı ilçe okullarında görevli öğretmenler ile bir araya geldi. Programa; İlçe Milli Eğitim Müdürü Salih Namal'da katıldı. Keyifli ve renkli anlara sahne olan yemekte Ankara Modern Orkestrası sahne aldı. Orkestranın eğlenceli şarkıları eşliğinde keyifli bir gün geçiren öğretmenler Öğretmenler Günü’nü doyasıya kutladı. Başkan Ramazan Şimşek ve eşi Yeşim Şimşek’in de dans ettiği özel günde konuşan Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek “Çok değerli öğretmenlerimin çizdiği yolda hareket ediyoruz. Bugün de siz değerli öğretmenlerim sayesinde Gölbaşı’nda belediye başkanlığı yapıyorum. Bizlerde emeği geçen siz değerli öğretmenlerime teşekkür ediyorum. Öğretmenler Gününüz kutlu mutlu olsun. Allah yar ve yardımcınız olsun…”

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

Haber Merkezi