DOLAR 32,4530 -0.15%
EURO 34,8004 -0.52%
ALTIN 2.442,500,28
BITCOIN 20784880,84%
İstanbul
18°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Başkan Kanar’dan futbolculara deplasman öncesi moral ziyareti
  • Bizden Haber
  • Spor
  • Başkan Kanar’dan futbolculara deplasman öncesi moral ziyareti

Başkan Kanar’dan futbolculara deplasman öncesi moral ziyareti

ABONE OL
Şubat 3, 2022 16:30
Başkan Kanar’dan futbolculara deplasman öncesi moral ziyareti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar 2. devre hazırlıklarını sürdüren kırmızı şimşeklere moral ziyaretinde bulundu. Belediye Başkan Yardımcısı ve Kulüp Başkanı Ercan Leblebici ile birlikte bazı kulüp yöneticilerinin de hazır bulunduğu ziyarette futbolculara tatlı ikramında bulunan Başkan Kanar, futbolcularla sohbet etti.

 

Yağmur çamur demeden çalışmalarını sürdüren Kırmızı Şimşekler, 6 Şubat Pazar günü Görükle İpekspor deplasmanı için tamamen hazır olduklarını, bu maçı almak için antrenmanlara tüm hızıyla devam ettiklerini ve 2 haftalık farkı kapattıklarını söylediler.

 

‘Size güvenimiz tam’

 

Hem teknik kadro hem de takıma yeni katılan 11 profesyonel futbolcunun kulübe güç katacağını ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Kanar,”İkinci devrede takımımıza güvenimiz tam, bu kadro şampiyonluğu hak ediyor. Hafta sonu oynanacak karşılaşmada futbolculara başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

 

Kulüp Başkanı Ercan Leblebici “3. Lig yolunda her zaman desteğini hissettiğimiz Belediye Başkanımız Mehmet Kanar’a teşekkür ediyorum. Bu ziyaret maç öncesi futbolcularımıza enerji ve moral oldu” dedi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

Haber Merkezi