DOLAR 32,3873 0.19%
EURO 35,0643 -0.07%
ALTIN 2.325,620,28
BITCOIN 2275147-0,40%
İstanbul
17°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Başkan Aydın güne atölyede başladı

Başkan Aydın güne atölyede başladı

ABONE OL
Ağustos 18, 2022 12:23
Başkan Aydın güne atölyede başladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ürkmez’de ziyaretlerde bulunan AK Parti Seferihisar İlçe Başkanı Aydın, güne marangozhanede esnafla kahvaltı ederek başladı. Esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Aydın, üretim ve üreticiye destek vurgusu yaptı.

 

Seferihisar’ın mahalle ve köylerine sık sık ziyaretler gerçekleştiren AK Parti Seferihisar İlçe Başkanı Ahmet Aydın’ın bu seferki durağı Ürkmez oldu. Ahmet Aydın'a Ürkmez ziyaretinde, AK Parti Seferihisar Teşkilat Başkanı Ümit Yeşilyurt ve Ürkmez Karma Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Ahmet Eden de eşlik etti Ürkmez’de sık sık vatandaş ve esnafla bir araya gelen Başkan Aydın bu kez güne marangoz atölyesinde başladı. Marangozhanede esnafla kahvaltı eden Başkan Aydın, esnafla sohbet edip, dilek ve şikayetlerini dinledi. Ürkmez sokaklarında esnaf ve vatandaşla sohbet eden Başkan Aydın, esnafın ve vatandaşın ilgisinden memnuniyetini dile getirerek, “Ürkmez’de yüzler mutlu ve samimiyet dolu. Konuştuğumuz hemşehrilerimiz bizlere olan umudunu, heyecanını, inancını bir kez daha dile getiriyor. Biz de bu inanca layık olmak için yorulmadan çalışmalarımıza devam ediyoruz” diye konuştu.

 

Müjde verdi

Ürkmez ve Doğanbey bölgeleri için çok önemli olan Ürkmez Doğanbey Sanayi Sitesi Projesi ve Ürkmez Şehit Osman Koç Stadı çalışmaları hakkında da bilgi veren Başkan Aydın, “Hemşehrilerimizin ve esnafımızın konforunu arttırmak, Ürkmez’e hizmet kazandırmak için çalışmalarımız devam ediyor. Sanayi Sitesi ile ilgili çalışmalar planlı bir şekilde devam ediyor. Öte yandan bugün çok güzel bir haber aldık. Geçtiğimiz Ürkmez ziyaretimizde ihale müjdesini aldığımız Şehit Osman Koç Stadının yer tesliminin bugün yapıldığını öğrendik. Şehidimizin adını taşıyan stad ile ilgili güzel haberleri Ürkmez’de alıyor olmak sevincimizi ikiye katlıyor. Bu yaptığımız güzel işlerin bir ödülü. İnşallah stadın yenilenmesine pazartesi günü başlanacak ve çalışmalar 150 günde tamamlanarak sporseverlerin ve hemşehrilerimizin hizmetine açılacak” ifadelerini kullandı.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

Haber Merkezi