DOLAR 32,3765 0.17%
EURO 35,0190 -0.21%
ALTIN 2.324,800,24
BITCOIN 2258276-1,05%
İstanbul
14°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

ALADER Başkanı Adem Karcı güven tazeledi

ALADER Başkanı Adem Karcı güven tazeledi

ABONE OL
Ağustos 19, 2022 07:00
ALADER Başkanı Adem Karcı güven tazeledi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İzmir’deki binlerce hemşerisini temsil eden Alaşehirliler Kültür ve Dayanışma Derneği’nin Olağan Genel Kurul’unda Adem Karcı yeniden başkanlığa seçildi.

 

İzmir’de yaşayan yaklaşık 100 bin Alaşehirli birlik ve beraberliğinin bir göstergesi olarak Alaşehirliler Kültür ve Dayanışma Derneğini (ALADER) kurmuştu. Önemli faaliyetlere imza atan ALADER’in Olağan Genel Kurulu Bayraklı’daki Müdürüm Cafe’de gerçekleşti.

 

Gönül köprüleri kurduk

Vizyoner yaklaşımı ve önemli çalışmaları takdir toplayan ALADER Başkanı Adem Karcı’ya Genel Kurulda rakip çıkmadı. Tek aday ile gidilen Genel Kurul’da konuşan Başkan Karcı, “Büyük bölümü Bornova, Bayraklı ve Karşıyaka ilçelerimizde olmak üzere İzmir’de yaklaşık 100 bin Alaşehirli hemşerimiz ikamet etmekte. Doğduğumuz kent ile birlikte doyduğumuz kentinde sorunlarını çözmek için derneğimizi kurduk. Alaşehir ve İzmir arasında köprü kurmak, hemşerilerimizin sesi olmak, onları maddi-manevi desteklemek, taleplerine elimizden geldiğince karşılık vermek ve en önemlisi onlarla birlik-beraberlik içinde olmak için yola çıktık. Geçen yıl ihtiyaç sahibi bin 355 aileye erzak yardımında bulunduk. Aynı dönemde 533 çocuğumuzu ve annelerinin yüzünü kıyafet desteğimizle güldürdük. Üniversite okuyan, yetim ve öksüz 14 kız öğrencimizle başladığımız burs çalışmamızda 100 öğrenciye ulaştık. Gerek Alaşehir’de gerekse İzmir’de ikamet eden hemşerilerimizin maddi manevi taleplerini karşıladık. Ülkemizin birliği ve bütünlüğünü önemseyen partiler arasında ayrım yapmadan ilçe, il ve genel merkez düzeyinde ziyaretler gerçekleştirdik. Özel ve kamu kurumları ile hemşerilerimiz arasında köprü olduk” diye konuştu.

 

Kadınlara pozitif ayrımcılık

Alaşehirlileri heyecanlandıran toplantının Genel Kurul Divanında kentin seçkin simalarından Hüseyin İnan, Mustafa Kocaahmetoğlu, Hatice Tatlı ve Necati Şahin görev yaptı. Geniş bir katılımın sağlandığı toplantıya bazı önemli isimler telgrafları ile mesaj gönderdi. Büyük hizmetleri nedeniyle Başkan Karcı’ya rakip çıkmadı. Pozitif ayrımcılık yaparak Yönetim Kurulu Üyeleri’nin tamamını kadınlardan seçen Başkan Karcı büyük takdir topladı. 

 

Teveccühünüze teşekkür ederim

Kullanılan oyların tamamını alan ALADER Başkanı Adem Karcı güven tazeledi. Bir teşekkür konuşması yapan Başkan Karcı, “Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Yönetimimizin tamamı benim dışımda kadın üyelerimizden oluştu. Daha dinamik, daha aktif bir çalışma takvimi bizi bekliyor. Değerli hemşerilerim bana göstermiş olduğunuz teveccüh için teşekkür ederim. Sizler etkinliklerimize daha fazla ilgi gösteriniz. Alaşehirli hemşerilerimizi İzmir’de hak ettiği yere birlikte çalışarak getirelim” dedi.  

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

Haber Merkezi