DOLAR 32,3324 0.24%
EURO 35,0688 -0.18%
ALTIN 2.284,680,33
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ak Partili Kırkpınar’dan Soyer’e tepki

Ak Partili Kırkpınar’dan Soyer’e tepki

ABONE OL
Ağustos 16, 2022 11:32
Ak Partili Kırkpınar’dan Soyer’e tepki
0

BEĞENDİM

ABONE OL

KULDAN UTANMIYORSAN ALLAH’TAN UTAN

 

AK Parti İzmir Milletvekili Kırkpınar, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer’in verdiği hiçbir sözü yerine getirmediğini belirterek, “İzmirlilerden utanmıyorsan bari Allah’tan utan” diyerek Soyer’in yaptığı açıklamalara tepki gösterdi.

 

Özel bir TV programına katılıp, ‘İzmirliler hükümetin ne yapacağını bilmiyor’ şeklinde bir takım açıklamalarda bulunan Soyer’in açıklamalarına tepki gösteren AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar, “Seçim vaatlerini ve milletimize verdiği hiçbir sözü yerine getiremeyen birinin bu şekilde açıklamalarda bulunması abesle iştigaldir. Kendisi İzmir'in gelmiş geçmiş en başarısız en çapsız en müsrif Belediye Başkanıdır.  Verdiği hiçbir sözü yerine getirmeyen sonra da çark eden birinin bu şekilde açıklamalarda bulunması kendisini komik duruma düşürmektedir” ifadelerini kullandı.

 

Soyer’in körfezi temizleyip yüzeceğim fakat daha sonra farklı açıklamalarda bulunduğunu dile getiren Kırkpınar, “3 yıl sonra yüzeceğini iddia ettiği körfezin kötü kokudan yanına yaklaşılamazken adeta çöplüğe döndüğü görülüyor. Durumun vehametini gören Soyer bu defa da 5 yıl sonra yüzeceğini ifade etti. Trafik sorununu halletmek için ‘araç sayısını azaltalım’ diyerek İzmirlinin hakkını Buca metrosunda bir başkalarına peşkeş çekmek isteyen,  altyapısı sıfır olan, asbestli borulardan bütün İzmir'e su içiren birinin  utanmadan sıkılmadan hükümetimize ve yapılan onca icraata dil uzatması haddi aşmaktır” dedi. 

 

Soyer’in İzmirlilerden utanmadığını söyleyen AK Partili Kırkpınar, açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

“Kendisi Belki de Türkiye'nin en başarısız Belediye Başkanıdır. İzmirliden utanmıyorsan eğer Allah inancın varsa bari Allah'tan utan. Normal bir insan senin yerinde olsa utancından sokağa çıkamaz. Ama siz de utanacak yüz yok, her şeyi pişkinliğe veriyorsunuz. İnşallah günü geldiğinde İzmirli bu hesabı sizden soracaktır. İnsanlarla kendine oy veren İzmir halkına boş boş işlerle uğraşıp onları kandıran, aldatan ve sonra da hiçbir şey olmamış gibi kendi konusu ve alanı dışında her konu ve alanla ilgilenen boş bir kafanın hezeyanlarını maalesef görüyoruz. AK Parti'nin 20 yıldan beri yapmış olduğu hizmetleri Türkiye’ye kazandırdıklarını senin ve senin sahiplerinin gücü algılamaya yetmez. Siz AK Parti’nin yaptığı hizmetleri hayal bile edemezsiniz…”

 

Bir belediye başkanının gündeme gelmesi gereken hususun yaptığı hizmetler olması gerektiğine vurgu yapan Kırkpınar, şunları kaydetti:

“İzmir'in hizmete çokça ihtiyacı var ve İzmir'in bir an önce çözülmesi gereken önemli meseleleri var. Bunların büyük bir kısmı da Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından çözülmesi gereken hususlar. Dolayısıyla Büyükşehir Belediye Başkanı bu tarzdaki hususlara zaman ayırarak değil de İzmir'in altyapısını çözüme kavuşturacak, ulaşımını neticelendirecek noktalarda bir çalışma yapması İzmir’in menfaatine olacaktır. Bu hususlarla gündeme gelmek Büyükşehir Belediye Başkanının diğer hususlarda, hizmet hususunda başarılı olmadığı noktasında bir mana ortaya çıkartır ki şuanda yapmış olduğu sadece budur.”

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

Haber Merkezi