DOLAR 32,5971 0.37%
EURO 34,7918 0.16%
ALTIN 2.497,550,54
BITCOIN %
İstanbul
13°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlandı

24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlandı

ABONE OL
Kasım 24, 2021 14:20
24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla düzenlenen kutlama programına katıldı.

            24 Kasım Öğretmenler Günü Karaman’da da çeşitli etkinliklerle kutlandı. Karaman Güzel Sanatlar Lisesi’nde gerçekleştirilen ilimizdeki programda, Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı’nın yanı sıra; Vali Mehmet Alpaslan Işık, Cumhuriyet Başsavcısı Behçet İşlek, İl Jandarma Komutanı Kıd. Alb. Mustafa Çetinkaya, daire müdürleri, protokol üyeleri, öğretmenler ve öğrenciler hazır bulundu.

            Karaman Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan resim sergisinin gezilmesiyle başlayan programda, günün anlam ve önemi ile ilgili konuşma ve şiirlerin okunmasıyla birlikte; Adaylığı kalkmış öğretmenlerin yemin töreni, emekli öğretmenlere hizmet şeref belgelerinin takdimi, sportif ve kültürel yarışmalarda dereceye girenlere ödüllerinin verilmesi gerçekleştirildi. Güzel Sanatlar Lisesi öğretmenlerinin müzik dinletisi ile devam eden program, Hatuniye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bahçesine fidan dikimi ile sona erdi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

Haber Merkezi