DOLAR 32,3328 0.24%
EURO 35,0791 -0.16%
ALTIN 2.295,850,82
BITCOIN %
İstanbul
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

2021 FIVB Kadınlar Dünya Kulüpler Şampiyonası Biletleri Biletinial’da!
  • Bizden Haber
  • Spor
  • 2021 FIVB Kadınlar Dünya Kulüpler Şampiyonası Biletleri Biletinial’da!

2021 FIVB Kadınlar Dünya Kulüpler Şampiyonası Biletleri Biletinial’da!

ABONE OL
Kasım 16, 2021 10:10
2021 FIVB Kadınlar Dünya Kulüpler Şampiyonası Biletleri Biletinial’da!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

2021 FIVB Kadınlar Dünya Kulüpler Şampiyonası’na sayılı günler kala heyecan

dorukta! 15 – 19 Aralık tarihleri arasında Ankara’da düzenlenecek olan turnuvada temsilcilerimiz Fenerbahçe OPET ve Vakıfbank’ın yanında olmak isteyen sporseverler için biletler, Biletinial’da satışa çıktı.

Voleybolda elde ettiğimiz başarılara bir yenisini eklemek için sıra, Fenerbahçe OPET ve Vakıfbank’ta! 15 – 19 Aralık tarihleri arasında Ankara Spor Salonu'nda gerçekleşecek olan üç farklı kıtadan altı takımın katılacağı Dünya Kulüpler Şampiyonası’nda temsilcilerimiz voleybolun önde gelen kulüpleriyle kıyasıya mücadele edecek. Bu tarihi şampiyonayı kaçırmak istemeyenler için biletler, Biletinial üzerinden satışa sunuluyor.

Türkiye, ayrıca bu dev organizasyona ilk defa ev sahipliği yaparak sporseverleri yepyeni bir heyecana ortak etmeye hazırlanıyor. Grup aşamasında Fenerbahçe Opet, A Grubu'nda İtalya'dan A.Carraro Imoco Conegliano ve Brezilya'dan Dentil Praia Clube ile; VakıfBank ise B Grubu'nda Kazakistan'dan Altay ve Brezilya'dan Minas Tenis Clube ile karşılaşacak. Grup aşamasında oynanan karşılaşmaların ardından puan cetvelinde ilk iki sırayı alan takımlar, yarı finale yükselecek ve çapraz bir şekilde eşleşecek.    Uluslararası Voleybol Federasyonu (FIVB) tarafından 1991 yılından bu yana organize edilen Dünya Kulüpler Şampiyonası’na ilk kez ev sahipliği yapacak olan Türkiye, kadınlar kategorisinde 6 şampiyonluk, 2 ikincilik ve 4 üçüncülük elde etti.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

Haber Merkezi