DOLAR 32,3828 0.19%
EURO 35,0626 -0.11%
ALTIN 2.325,110,26
BITCOIN 2261791-1,64%
İstanbul
17°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

15 Kasım Haftası Cinemaximum Vizyon Filmleri

15 Kasım Haftası Cinemaximum Vizyon Filmleri

ABONE OL
Kasım 18, 2021 10:00
15 Kasım Haftası Cinemaximum Vizyon Filmleri
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kasım ayında birbirinden farklı filmlere ev sahipliği yapacak Cinemaximum, 15 Kasım haftası merak edilen filmleri sinemaseverlerle buluşturuyor. Vizyonda yer alan filmlerin yanı sıra Hayalet Avcıları: Öteki Dünya (Ghostbusters: Afterlife), Spencer, Aşk Yolunda, Kral Richard: Yükselen Şampiyonlar (King Richard), Pişiriciler (The Elfkins: Baking A Difference), Cehennem Kapısı (On the 3rd Day), Dünyanın En Kötü İnsanı (The Worst Person in the World), Ecinni 3: Issız Çığlık, Muallim ve Yan Etki vizyonda sinemaseverlerin beğenisine sunuluyor.

Pek çok filmi dünyayla birlikte vizyona getiren Cinemaximum, her zaman olduğu gibi 15 Kasım haftasında da farklı türlerden yerli ve yabancı yapımları sinemaseverlerin beğenisine sunuyor. Fantastikten komediye, animasyondan dram ve korkuya kadar pek çok yapımın vizyonda olacağı 15 Kasım haftası sinemaseverler yerli ve yabancı farklı filmlerle birbirinden farklı dünyalara yolculuk edecek. Hayalet Avcıları: Öteki Dünya (Ghostbusters: Afterlife), Spencer, Aşk Yolunda, Kral Richard: Yükselen Şampiyonlar (King Richard), Pişiriciler (The Elfkins: Baking A Difference), Cehennem Kapısı (On the 3rd Day), Dünyanın En Kötü İnsanı (The Worst Person in the World), Ecinni 3: Issız Çığlık, Muallim ve Yan Etki filmlerinin vizyonda olacağı 15 Kasım haftasının vizyon programı ve detayları cinemaximum üzerinden takip edilebiliyor.

 

15 Kasım haftası vizyonun öne çıkanları

 

  • Efsane olmuş Hayalet Avcıları filminin yeniden vizyona taşındığı yeni film Hayalet Avcıları: Öteki Dünya (Ghostbusters: Afterlife), fantastik, macera, aksiyon ve komedi tutkunlarını sinema salonlarına çekecek. Film, taşrada bir kasabaya taşınan bir ailenin, büyükbabalarından kendilerine kalan hayalet avcıları mirasıyla bulundukları kasabayı büyük çaplı bir hayalet istilasından kurtarmaya çalışmasını konu ediniyor.
  • Biyografi türünde sinemaseverlerle buluşacak Spencer, Şilili sinemacı Pablo Larraín'in yönetmenliğinde vizyona geliyor. Film, kraliyet ailesinin Noel tatilinde olan Prenses Diana'nın, Prens Charles ile olan evliliğini bitirme kararını aldığı hafta sonuna odaklanıyor.
  • Yerli romantik komedi Aşk Yolunda, Seçil Çömlekçi'nin 2019 yılında yayımlanan kitabından uyarlandı. Filmde, evlenme teklifini beklediği sırada sevgilisi tarafından terk edilen ve genel olarak şanssız kişiliğiyle bilinen Bade'nin, bu şanssızlığı kırma girişimi sırasında yaşadıklarını anlatılıyor.
  • Will Smith’in başrolünde yer aldığı Kral Richard: Yükselen Şampiyonlar (King Richard), 2000'ler sonrası kadın tenisine damga vuran Serena Williams ve Venus Williams kardeşleri her daim destekleyen baba Richard Williams ve genç Serena ile Venus'ün hikâyesini anlatıyor.
  • Animasyon tutkunlarının ve çocukların ilgisini çekecek Pişiriciler (The Elfkins: Baking A Difference), Ute von Münchow-Pohl yönetmenliğinde vizyona geliyor. Film, 200 yıldır yerin altında insanlardan saklanarak yaşayan elfleri konu ediniyor. Hayat dolu bir Elf kızı olan Helvi’nin iki arkadaşıyla birlikte insanların dünyasına çıkması ve hayatını değiştirmesi anlatılıyor. 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

Haber Merkezi